daalder_logo Lindengracht 90-92
1015 KK Amsterdam
Tel. 020 624 88 64
Fax. 020 427 95 81
 

 

daalder_1

Deze van oudsher bruine kroeg in hartje Jordaan wordt ook wel eens het kleinste Grand Café van Amsterdam genoemd. Want ookal heeft Café Daalder met zijn warme sfeer niets van zijn authenticiteit verloren, het is al lang niet meer de bruine kroeg die het ooit geweest is.

De sfeer is er warm maar fris en met zijn zonnige terras dat riant uitkijkt over de Lindengracht en een pittoresk doorkijkje heeft naar de Noordermarkt is Café Daalder een plek, waar men met evenveel plezier neerstrijkt voor een laat ontbijt, de lunch of het diner.

 

daalder_2De dag wordt er begonnen met klassieke muziek, toonaangevende kranten en tijdschriften, een kwalitatief goede espresso en cappuccino van Illy, á la minute gedraaide smoothies, shakes en huisgemaakte taarten. Op de eigentijdse lunch- en dinerkaart vind je gerechten uit alle windstreken en de kwaliteit van de keuken is ronduit verrassend te noemen.

Je kan er – heel sympathiek – halve en hele porties bestellen en er staan een aantal heerlijke wijnen op de kaart die ook per glas te krijgen zijn. En als je de rekening krijgt, blijf je gewoon tevreden lachen, want de prijs is even vriendelijk als de professionele maar hartelijke bediening.

 

Openingstijden :   zondag t/m donderdag :   10:00 - 01:00
vrijdag :   10:00 - 03:00
zaterdag :   09:00 - 03:00

 

daalder_site

 

Café Daalder op Internet:

www.daaldercafe.nl