Brasserie op Rozengracht

brasserieIQ Creative, bekend van de Supperclub, opent in september een nieuwe brasserie in het pand Rozengracht 114. In het buitenland komen nog twee nieuwe zaken: Nomads in Istanboel en een Supperclub in Los Angeles.


 De brasserie komt in het pand waar voorheen kledingzaak 10 Feet zat. Zes jaar geleden huisde discotheek Mazzo nog in het monumentale gebouw. Volgens Cleo Vehmeyer, directeur van IQ Creative, moet het een brasserie worden in 'Italiaanse sferen'.


"Denk aan een Italiaanse trattoria, waar mensen de hele dag kunnen binnenlopen. Je kunt er koffie drinken met de laptop op schoot, langskomen voor een zakenlunch of 's avonds voor een redelijke prijs dineren." Daarmee wil Vehmeyer het nieuwe café-restaurant laten lijken op Brasserie Witteveen op de Ceintuurbaan, ook van IQ Creative. Net als in Witteveen komt er een grote kinderhoek. Vehmeyer: "De kinderen kunnen zich vermaken, terwijl de ouders aan het borrelen zijn." In Los Angeles komt in augustus de grootste Supperclub tot nu toe.

 


Bron: Het Parool