De beste wensen iedereen!
jorsneeuw2010_kleinJordaan INFO wenst alle lezers een gezond een voorspoedig 2011 toe. Een mooie gelegenheid om even terug te blikken op afgelopen jaar. Voor ons was 2010 een belangrijk jaar, want dit jaar vierden wij ons tien-jarig bestaan. Op 1 december 2000 ging Jordaan INFO van start en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. De bezoekersaantallen zijn in die tien jaar gegroeid tot zo'n vijfduizend bezoekers per maand. Ook de site zelf is behoorlijk gegroeid naar zo'n tweehonderd artikelen.


Ter gelegenheid van ons tienjarig bestaan hebben we de site dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. Met deze nieuwe opzet zijn we tevens in staat eenvoudiger nieuwe artikelen aan de site toe te voegen. Dit heeft tot gevolg gehad dat onze nieuwsrubriek dit jaar meer nieuwtjes over de Jordaan kon vermelden.


Ook hebben we dit jaar een andere lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan; een Jordaan Webcam. Via de webcam krijgt u een live beeld van het reilen en zeilen van de drukke brug over de Bloemgracht, langs de Prinsengracht.


Tenslotte willen we dit bericht graag afsluiten met een mooie fotoserie die Ellen Kersbergen van de sneeuw in de Jordaan maakte. De beste wensen!

jorsneeuw2010_1
jorsneeuw2010_2
jorsneeuw2010_3
jorsneeuw2010_4
jorsneeuw2010_5
jorsneeuw2010_6
jorsneeuw2010_7
1/7 
start stop bwd fwd