Kleding verkoop Willemsstraat

bewaarschoolwstraatOp 26 januari start Second Step met kledingverkopen van goedkope tweedehands kleding en accessoires in de Willemsstraat. Deze kledingverkopen zullen dan elke donderdag plaats vinden tussen 13.30 en 17.00 uur aan de Willemsstraat 39, Amsterdam. Second Step heeft een eigen kledingatelier waar de kleding uitgezocht, gesorteerd, gewassen en gestreken wordt. Ook wordt de kleding ver- en herstelt, of gecombineerd en vermaakt tot ‘nieuwe’ kleding.

 

Op donderdag 26 januari beginnen zij met een kledingverkoop van kinderenkleding. Het gaat om nieuwe merkkleding (geen tweedehands!), die zij van een winkel hebben gekregen die stopte met de verkoop. Het is dus kwalitatief zeer goede kleding voor een hele aantrekkelijke prijs.

 

De verkoop vindt plaats in het mooie pand van de voormalige bewaarschool in de Willemsstraat. In dit pand is nu de stichting tot heil de volks gevestigd. De opbrengst van de kledingverkoop is bestemd voor het werk van Scharlaken Koord. Scharlaken Koord zoekt vrouwen op welke in de prostitutie zijn beland. Zij biedt hen professionele hulp en de mogelijkheid om uit de wereld van de prostitutie te stappen. Scharlaken Koord werkt naast Amsterdam ook in Utrecht, Haarlem en Deventer.

 

Kijk voor meer informatie op www.secondstepshop.nl.

Op donderdag 26 januari beginnen we met een kledingverkoop van kinderenkleding. Het gaat om nieuwe merkkleding (geen tweedehands!) die we van een winkel hebben gekregen die stopte met de verkoop. Het is dus kwalitatief zeer goede kleding voor een hele aantrekkelijke prijs