Video reportages Jordaan
filmstripJordaan INFO heeft de laatste jaren ook een aantal video reportages gemaakt, voor de artikelen in de nieuws rubriek . Er zal in de toekomst steeds vaker video te zien zijn bij het Jordaan Nieuwes. Alle artikelen met video materiaal hebben we hier nog een keer op een rijtje gezet.

 
Canal Parade 2010

canelparade2010Augustus 2010

Ook dit jaar trok de bonte stoet boten van de Canal Parade weer door de Prinsengracht langs de Jordaan. Heeft het evenement voorgaande jaren vaak geluk gehad met het weer, dit jaar liet het geluk hen duidelijk in de steek.

 

leesverderBekijk de video

 
 
Koninginnedag 2009

koninginnedagjordaan2009_kleinApril 2009

Het weer werkte helemaal mee dit jaar, het beloofde een mooie Koninginnedag te worden. In groten getale kwamen de mensen weer naar de Jordaan. Daarna gooide het bericht over het drama uit Apeldoorn roet in het eten.

 

leesverderBekijk de video

 
 
Oudejaarsavond 2008/2009

oudjaarjordaan20089Januari 2009

Het grote vuurwerk in de Jordaan, op de brug over de Bloemgracht bij de Prinsengracht, is al jaren een begrip. Ook dit jaar was het weer een groot spektakel. Via dit filmpje kunt u hiervan een indruk krijgen.

 

leesverderBekijk de video

 
 
Koninginnedag 2008

koninginnedagjordaan2008_kleinApril 2008

De weersverwachtingen waren niet al te best. Een regenachtige Koninginnedag was ons in het vooruitzicht gesteld. Met maar enkele druppels viel het uiteindelijk allemaal reuze mee.

 

leesverderBekijk de video